Om Tind Økonomi

Tind Økonomi er en moderne regnskapsbedrift. Alle tjenester er web baserte og er tilgjengelig der du er, og når det passer deg. Vi har 14 dedikerte og engasjerte medarbeidere som brenner for at du skal ha oppdatert styringsinformasjon. At regnskapet er oppdatert er viktig for oss, fordi det er viktig for deg.


Vårt anbefalte system er Xledger, som er det mest komplette forretningssystem i skyen. Det er skalerbart og passer fra små virksomheter til store børsnoterte virksomheter. Systemet har mange fordeler som andre system ikke har. Det gir deg oversikt og økonomisk kontroll over din bedrift.

Vår forretningside bygger på at regnskapsproduksjon kan og skal gjøres så enkelt og effektivt som mulig, der du har tilgang til systemet og kan holde deg oppdatert på selskapets økonomiske situasjon.

I tillegg til tjenester innen regnskap, lønn og fakturering tilbyr vi rådgivningstjenester innen hele det økonomiske fagfeltet. Eksempel på slike tjenester er budsjettering, skatt, konkurrentanalyse samt analyse av egen virksomhet. Vi tilbyr å være en strategisk diskusjonspartner, og tilbyr også personalrådgivningstjenester. Med oss som samarbeidspartner vil du få en leverandør som kan gi ditt selskap støtte på de fleste områder.

Selskapet ble etablert i 2008 og har vært i kontinuerlig vekst. Selskapet har lokale eiere som kjenner næringslivet i Hordaland. I 2019 fusjonerte selskapet med Atelas AS. Selskapet har avdeling både på Voss og i Os.

Selskapet har fire autoriserte regnskapsførere og en statsautorisert revisor.  Flere av våre ansatte er i utdanning for autorisasjon, og flere hever sin kompetanse på system slik at vi på beste måte kan være den økonomipartneren du trenger og fortjener


Ansatte

I Tind Økonomi har vi ansatte med høy kompetanse innen regnskap, skatt og økonomisk rådgivning.  Kvalitet i arbeidet er grunnlaget for alt vi gjør. Dette er din største trygghet for å få god hjelp med små og store utfordringer i selskapets økonomiske hverdag.Knut Haddal

Partner - Autorisert regnskapsfører – Statsautorisert revisor – daglig/faglig leder

Tlf.: 905 83 927
E-post: knut@tindok.no

Jan Geir Jensen

Partner - Autorisert regnskapsfører – Systemansvarlig Xledger og teamleder på Voss

Tlf.: 959 75 445
E-post: jan.geir@tindok.no

 

Jan Geir har tidlegare vært daglig leder på regnskapskontor i over 20 år. Han er kreativ og løsningsorientert, og er god som diskusjonspartner for kundene. Han har bred erfaring med rådgivning, bedriftsetablering, eierskifte, skatt og avgift m.m. Jan Geir har kompetanse både innen forretningsregnskap og landbruk. Han har arbeidt med grunneierspørsmål og vært med i forhandlingar i slike saker. Han hjelper til ved generasjonskifte.
I tillegg til dette arbeidet har Jan Geir vært bonde og drevet gård i nær 30 år. Han har derfor mye praktisk erfaring.

Therese Johannessen

Partner – Systemansvarlig Xledger og teamleder i Os

Tlf.: 978 90 556
E-post: therese@tindok.no

 

Svanhild Seim

Partner - Autorisert regnskapsfører

Tlf.: 971 13 052
E-post: svanhild@tindok.no

 

Svanhild er fra Ullensvang, men har bodd lenge i Kvinherad før hun flyttet til Voss.
Hun er systematisk og en person en alltid kan stole på.
Tidligare har Svanhild jobba i ulike bedrifter og har lang erfaring fra regnskapskontor og bred kunnskap innen faget. Hun har erfaring både med forretningsregnskap og landbruksregnskap, bokføring, lønn, skatt og avgift.

Beatrix Tørøk

 Autorisert regnskapsfører - Økonomirådgiver

Tlf.: 928 69 642
E-post: beatrix@tindok.no

Beatrix kommer fra Ungarn og har bodd i Norge siden 2008. Fra Ungarn har Beatrix økonomisk utdanning og i tillegg har hun tatt eksamen i regnskap/økonomi i Norge. Beatrix har fire års erfaring som regnskapsmedarbeider i Ungarn, i større internasjonale firma.
I Timaglaset jobber hun med bokføring og avstemming.

 

 
 

Glenn Erlend Grøttå

Økonomimedarbeider

Tlf.:98875832
E-post: glenn@tindok.no

Tony Andre Fagerthun – Økonomimedarbeider

Tlf.: 47414352
E-post: tony@tindok.no

Martine Hirth

Økonomimedarbeider

Tlf.: 99401520
E-post: martine@tindok.no

Ingvild Eikeland

Økonomirådgiver

Tlf.: 41 21 62 53
E-post: ingvild@tindok.no

Sonia Orrebakken – Økonomimedarbeider

Tlf.: 48339306
E-post: sonia@tindok.no

June Louice Døssland – Økonomimedarbeider

Tlf.: 45695640
E-post: june@tindok.no

Anne Teigland – Økonomirådgiver

Tlf.: 90831618
E-post: anne@tindok.no

Iselin Sævareid – Økonomimedarbeider

Tlf.: 97467987
E-post: iselin@tindok.no

Stig Børtnes – Økonomirådgiver

Tlf.:
E-post: stig@tindok.no

Bytte regnskapsfører?

Er du på utkikk etter ny regnskapsfører/samarbeidspartner på økonomi kan vi hjelpe deg med å få bedre økonomisk kontroll og oversikt. Med målrettet rapportering på de forhold som er viktig for deg bidrar vi med verdiskapende informasjon slik at du kan ta bedre beslutninger.

Alt handler om å forstå din virksomhet før vi tilpasser tjenestene du har bruk for.  Vi benytter de mest moderne og effektive systemene og tar teknologien i bruk slik at vi kan levere en tjeneste med høy kvalitet til lavest mulig kostnad.

Ønsker du mer informasjon eller en demo, vennligst ta kontakt med Jan Geir Jensen eller Therese JohannessenJobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter gode medarbeidere. Om du er en erfaren regnskapsfører som har lyst å jobbe i et trivelig og profesjonellt miljø, ta kontakt med Jan Geir Jensen på e-post eller på telefon 959 75 445.Facebook

Føl oss gjerne på facebook

 Adresse

Du finner oss i lyse og trivelege lokaler øverst på Tvildemoen.

Adressa er:
Regimentsvegen 158,
5705 Voss

Telefon: 406 22 500
E-post: timaglaset@timaglaset.no
Til toppen